Blogs - Sestra
25 april, 2023

Interactieve lezing – Oneindige liefde

Binnenkort een vrouwenmeeting? Ik kom graag langs voor een interactieve lezing! Hierbij neem ik het prachtige schilderij van Carla Veldhuis mee n.a.v. mijn nieuwe boek Oneindige liefde.
23 november, 2021

Een hemelse ontmoeting

Toen Jezus naar deze wereld kwam, ontmoette de hemel de aarde. Deze ontmoeting begon al toen Jezus nog in de schoot van zijn moeder zat en duurt voort tot op de dag van vandaag en zal volkomen zijn op de dag dat Jezus terug komt als de Vredevorst.
11 november, 2021

Leef in het licht

Zodra elk jaar de kerst in zicht komt, is het alsof ik naar Eindhoven ben verkast. Want opeens doet mijn vrij schemerachtige habitat niet meer onder voor de Lichtstad. Omdat er overal lichtjes tevoorschijn komen.
6 oktober, 2021

De dwaze maagd

Ik heb gewoonweg formidabel nieuws. Met name voor alle vrijgezellige dames. Ik ben er namelijk ein-de-lijk achter hoe je als single vrouw de aandacht van mannen trekt. En alles wat je ervoor nodig hebt, is een auto en een beetje pech.
7 september, 2021

Voor alles is er een tijd

Vanavond een afspraak met een vriendin, morgen een verjaardag van een neefje. O ja, nog even de mail beantwoorden, en een spreekbeurt schrijven voor vrijdag. En ik moet niet vergeten om straks naar de winkel te gaan voor wc-papier, want ik kan mijn gasten moeilijk naar de wc laten gaan zonder wc-papier.
31 augustus, 2021

Ja zeggen als je nee bedoelt

‘Zou je willen helpen met het kinderwerk? We zoeken nog iemand. Jij bent daar zo goed in!’ Ik zeg ja, terwijl alles in mij nee zegt. Op zondag vind ik het heerlijk om een keer geen juf te zijn. Ik probeer deze gedachte weg te drukken.
19 augustus, 2021

Afscheid Sestra mama

Het is tijd om afscheid te nemen als hoofdredacteur van Sestra mama. Wat een plezier heb ik gehad in het maken van dit mooie blad! Toen ik in 2018 gevraagd werd om hoofdredacteur van, toen nog, Jente te worden, was ik hoogzwanger van mijn dochter Lobke (nu bijna drie).
17 augustus, 2021

Harmonie

Mijn drie broers, mijn zusje en ik konden het onze moeder erg moeilijk maken. We steggelden met elkaar en reageerden ons ongenoegen af op de anderen. Kortom, veel geruzie en daardoor een vervelende sfeer.
27 juli, 2021

Dat andere c-woord

Ik wil het met je hebben over het c-woord. Nee, niet de versie van Rutte en De Jonge (tenminste, als ze tegen de tijd dat je dit leest nog op het pluche zitten). Ik bedoel dat andere c-woord. De plek waar je de laatste maanden waarschijnlijk vaker vertoeft dan gezond voor je is. Ik heb het over je comfortzone.