Blogs - Sestra
HSV IPhone App
15 augustus, 2018

Qualitytime met God

De gemiddelde vrouw is buitengewoon goed in multitasken. Vrouwen kunnen verschillende ballen in de lucht houden: werk, studie, gezin, familie, sport, huishouden, kerk, school, vrijwilligerswerk…
14 augustus, 2018

De tafel is gedekt

We hebben allemaal voeding nodig. Niet alleen voor ons lichaam, maar ook om onze geest en ziel mee te verkwikken. Met ons drukke schema mogen we een rustmoment inlassen door aan tafel te gaan.
13 augustus, 2018

Imperfect is perfect

Misschien geldt voor jou dat het beste nog niet goed genoeg is en hoor jij bij de groep vrouwen die de lat voor zichzelf behoorlijk hoog legt. Jij gaat voor perfect, anders begin je er niet aan.
10 augustus, 2018

Wees niet bezorgd

Ze heeft jaren als slavin moeten werken. Jaren gedroomd van de vrijheid, van haar familie, haar eigen land. En eindelijk krijgt ze haar vrijheid terug. Maar niet op de manier die ze heeft gehoopt.
9 augustus, 2018

Kamperen is creperen?

Kamperen is creperen, zei eens iemand. We hebben het gedaan. Kamperen dan. Met het zweet op de rug kregen we al onze spullen in onze ruim dertig jaar oude Passat. Voor manlief zelfs een matras.
8 augustus, 2018

Vriendinnen in de Bijbel

Vriendinnen. Ze komen niet in de Bijbel voor, behalve in één gelijkenis. Een vrouw verliest een van haar tien munten. Ze steekt een lamp aan, veegt het hele huis schoon en zoekt en zoekt.
7 augustus, 2018

Zomerse ijsthee

Met de zomerse temperaturen van de afgelopen weken en de droogte is genoeg drinken heel belangrijk en als je dan toch wat moet drinken, is er natuurlijk niets lekkerder dan een verfrissend drankje.
6 augustus, 2018

Recht uit mijn hart

De psalmen, als kind moest ik ze leren, berijmd en onberijmd, en wat had ik er een hekel aan! Maar nu, tientallen jaren later, vind ik het heerlijk dat ik ze heb meegekregen en moest leren.
3 augustus, 2018

Herrie in de stiltecoupé

Het is in de stiltecoupé. Je weet wel, dat gedeelte van de trein waar je met een beetje geluk een speld kunt horen vallen. Tenminste… dat is de bedoeling. Vaak is de stiltecoupé niet stil.