Sestra mama - Sestra

In het eerste nummer

✔ Verhaal van een moeder die haar kind verloor

✔ Zó richt je je huis leuk in

✔ Weer aan het werk als de kids naar school zijn

✔ Seksuele opvoeding in het #metoo tijdperk

✔ “Ik raakte burn-out na mijn derde kind”

Sestra mama

Sestra mama. Het nieuwe tijdschrift voor moeders!

Sestra mama is er voor moeders van ongeveer 25 tot 45 jaar oud. Ben jij ook continu op zoek naar de work-life balans en tijd voor jezelf en jouw omgeving? Sestra mama is het blad dat je een moment van rust voor jezelf geeft, dingen leert en je uitdaagt. We willen moeders laten voelen dat ze niet alleen staan en helpen rust te vinden. Daarnaast geven we praktische en inspirerende tips over (geloofs)opvoeding en brengen veel persoonlijke verhalen.

In een wereld waar het hoogst haalbare niet goed genoeg is, willen we laten zien dat genade zich in het gewone bevindt. In ons alledaagse leven, routines en rust. Zijn liefde is overal. We zorgen dat ze zich geworteld weten, maar ook vleugels hebben om uit te slaan.  Noem ons tijgermoeders, luizenmoeders, curlingouders… Er is er maar een die ons een naam geeft en dat is onze Schepper.

“Ik heb behoefte aan een blad als Sestra mama omdat ik geloof in de kracht van kwetsbaarheid. We kunnen elkaar als moeders bemoedigen door te laten zien dat we echt zijn en niet een perfect plaatje op te houden. Maar wel met oog voor schoonheid en leuke hippe dingen van nu.”

Margreet Oomen, 32, moeder van drie kinderen

Veel gestelde vragen

Hoe vaak komt Sestra mama uit?
Twee keer per jaar, daarnaast ook twee keer per jaar een Sestra magazine

Wat kost een abonnement?
€ 35,- per jaar

Wat houdt een abonnement in?
2x Sestra mama en 2x Sestra magazine met korting en een toffe videocursus cadeau (bekijk hier de aanbieding)

Wat biedt Sestra mama?
Even op adem komen met een mooi en kwalitatief geweldig tijdschrift vol prachtige foto’s en persoonlijke verhalen voor en door mama’s. Over moederschap, (geloofs)opvoeding, relaties, werk en plezier.

Mijn Sestra