Sestra mamahét magazine voor moeders!

Sestra mama is hét magazine voor elke moeder. Voor de mama die (continu) op zoek is naar de work-lifebalans en tijd voor zichzelf en haar omgeving. Sestra mama is er voor jóú!

Sestra mama biedt je een moment van rust voor jezelf, leert je dingen en daagt je uit. En ze wil je vooral laten weten: je mag mama zijn op jóúw manier: #zobenikmama. Daarnaast vind je in het magazine recepten, columns, verdieping, diy, inspirerende tips, en veel persoonlijke verhalen over moederschap, (geloofs)opvoeding, relaties, werk en plezier.

In het nieuwste nummer

✔ Moederschap is leiderschap

✔ Verhalen over verantwoordelijkheid, gezag en (omgaan) met maakbaarheid

✔ Eerlijke interviews

✔ Actuele thema’s, zoals: technologie in je gezin

✔ Dik dossier vol inspiratie voor een heerlijke zomer nog veel meer!

Sestra Mama editie 3 2023

In een wereld waar het hoogst haalbare niet goed genoeg is, willen we laten zien dat genade zich in het gewone bevindt. In ons alledaagse leven, routines en rust. Gods liefde is overal. We zorgen dat ze zich geworteld weten, maar ook vleugels hebben om uit te slaan. Noem ons tijgermoeders, luizenmoeders, curlingouders… Er is er maar Eén Die ons een naam geeft en dat is onze Schepper.

‘Ik heb behoefte aan een blad als Sestra mama omdat ik geloof in de kracht van kwetsbaarheid. We kunnen elkaar als moeders bemoedigen door te laten zien dat we echt zijn en niet een perfect plaatje op te houden. Maar wel met oog voor schoonheid en leuke hippe dingen van nu.’

Margreet Oomen (32), moeder van drie kinderen

Veel gestelde vragen

Hoe vaak komt Sestra mama uit?
Drie keer per jaar, daarnaast ook twee keer per jaar een Sestra magazine.

Wat kost een abonnement?
Een jaarabonnement € 42,50 per jaar.

Wat houdt een abonnement in?
Afwisselend Sestra mama en het Sestra magazine met korting en een toffe videocursus cadeau (bekijk hier de aanbieding).

Wat biedt Sestra mama?
Even op adem komen met een mooi en kwalitatief geweldig tijdschrift vol prachtige foto’s en persoonlijke verhalen voor en door mama’s. Over moederschap, (geloofs)opvoeding, relaties, werk en plezier.