Binnenkamer - Sestra
19 mei, 2019

Ik zie je

God ziet jou echt. Hij sluit Zijn ogen niet voor jou. God ziet jou helemaal zitten! Hij wil je ontmoeten waar je ook bent. Hij zoekt je op en weet je te vinden, zelfs al probeer jij je te verstoppen.
12 mei, 2019

Wees jezelf

Mijn plan leek zo simpel. Op zoek naar rust na al mijn reizen had ik besloten om de beste koekjesbakker ooit te worden. Om eerlijk te zijn, was dat een hele uitdaging voor mij, maar ik wilde het gevoel hebben dat ik normaal was.
5 mei, 2019

Echte vrijheid

Vandaag herdenken we dat Nederland bevrijd is. Maar bedenk ook eens dat God jou elke dag wil bevrijden. Hij wil je vrijheid geven. Misschien voel jij je een slaaf van zonde en ben je niet vrij.
28 april, 2019

Van hart tot hart

In de tijd van de Bijbel werd er heel wat af gelopen. Een heel bekende tocht is de wandeling van Jeruzalem naar Emmaüs. Die staat model voor wat een ‘Emmaüswandeling’ genoemd wordt.
21 april, 2019

De betekenis van Pasen

Het is Pasen. Jezus is opgestaan uit de dood! Maar wat betekent dat voor het leven nu? Geloven in een opgestane Heer gaat nog verder dan geloven in een Heer Die voor je stierf.
14 april, 2019

Leren loslaten

‘Loslaten’ is een werkwoord, het is nooit klaar of af. Elke dag mogen we leren om los te laten. We kunnen ervoor kiezen om iets los te laten en achter te laten bij het kruis. Loslaten is veelal niet gemakkelijk.
7 april, 2019

Wees altijd verheugd

Laat de Heer uw vreugde blijven; ik zeg u nogmaals: wees altijd verheugd. (Filipp. 4:4). Ik weet niet wat dit Bijbelvers met jou doet, maar ik krijg het altijd een beetje benauwd als ik dit hoor.
31 maart, 2019

Te druk voor stille tijd?

Misschien hebben de woorden ‘stille tijd’ een bepaalde klank, of een bepaald gevoel voor jou gekregen. ’s Ochtends vroeg, helemaal in je eentje, met een kop hete thee, een open bijbel. En verder een zoete stilte.
24 maart, 2019

Wie is mijn naaste?

Wie weet dat hij een geliefde is, kan zelf ook gemakkelijker liefhebben. Wie zich vervuld weet van liefde, zal zelf een bron van liefde zijn. En wie zijn dorst laat stillen, zal spreken over het levende water.
Mijn Sestra