Binnenkamer - Sestra
13 september, 2020

Een gebed voor jou

Het kan best moeilijk zijn om als christen je weg te zoeken in een maatschappij die met God geen rekening houdt. De Here Jezus wist van tevoren hoe moeilijk het voor Gods kinderen zou zijn om in deze wereld staande te blijven.
6 september, 2020

Alle dingen werken mee ten goede

Als we nadenken over het woord ‘goed’, denken we vaak meteen aan ons eigen geluk en welzijn. We stellen ons voor dat Gods goedheid voor ons moet betekenen dat Hij ons leven gemakkelijker of leuker zal maken.
30 augustus, 2020

Je hebt een thuis

Thuis is de plaats waar je omarmd wordt, waar je geliefd bent. De plek waar je – als het goed is – veilig bent. En dat niet alleen. Het is de plaats waar een leegte is als je er niet bent! De Here Jezus zegt dat Hij plaatsen gereed zal maken bij de Vader.
23 augustus, 2020

Hij Die belooft, is trouw

God wacht vaak tot een situatie onmogelijk is, voordat Hij een wonder doet. Waarschijnlijk denk je soms dat een belofte onmogelijk waargemaakt kan worden. Maar jouw God kan veel meer dan jij je kunt voorstellen!
16 augustus, 2020

Groeien in genade

Toen ik laatst een aflevering keek van American Idol, zei een van de juryleden tegen een begaafde zangeres dat het zingen bij haar vanzelf leek te gaan. Hij zei ook dat er iets mis is als een zanger of zangeres heel veel moeite moet doen.
9 augustus, 2020

In de wacht

Zodra we merken dat Gods Geest ons een nieuwe richting op stuurt – met een leuke nieuwe baan of bedieningsplek, of wat betreft een aandachtsgebied of nadruk – staan we meestal te springen om aan de slag te gaan.
2 augustus, 2020

Hopen wat wij niet zien

Hoe vaak gebruik jij het woord ‘hoop’ op een dag? Waarschijnlijk best vaak. En zelfs als je het niet zégt, hoe vaak denk je het dan? De meeste mensen hopen vaak op van alles. Dat gebeurt zelfs zonder dat we er erg in hebben.
26 juli, 2020

Niets is onmogelijk

Is er weleens iemand met jouw woorden aan de haal gegaan? Je uitspraak wordt uit zijn verband gerukt waardoor de inhoud totaal verkeerd wordt uitgelegd. Zoiets is heel vervelend. Dat geldt zeker als dit met Gods woorden gebeurt.
19 juli, 2020

Leef met open handen

God wil onze leermeester zijn. Hij is almachtig, rechtvaardig en heilig en Hij weet beter dan wie ook hoe je op een goede manier kunt leven. God is namelijk ook je Schepper en je Vader, en Hij houdt ongelooflijk veel van je.
Mijn Sestra