Sestra is sinds 2009 hét platform voor christelijke vrouwen die zoeken naar manieren om het geloof relevant te laten zijn in het dagelijks leven. Je geloof speelt immers een rol in alles wat je doet. Denk alleen maar eens aan de keuzes die je maakt over vrouw-zijn en moederschap, (on)betaald werk, verantwoordelijkheden en ontspanning…

Maar om het geloof écht in praktijk te brengen, is lang niet altijd zo makkelijk; vooral omdat geloven anno nu betekent dat je tot een minderheid behoort. En juist daarom is het fijn om te weten dat je niet de enige bent. Dat je niet alleen staat in je vragen, twijfels en struikelblokken over God en je geloof.

Sestra wil een brug slaan tussen jou en je omgeving, en je helpen in je zoektocht naar wie je bent en hoe je invloed kunt hebben op de mensen om je heen. Maar ook om de unieke kwaliteiten en talenten, die God in je heeft gelegd, in te zetten voor Hem, je naaste, de maatschappij en jezelf.

Dit alles is wat ten grondslag ligt aan de blogs en Binnenkamers die je op deze site vindt, waarover veel van onze sprekers spreken, en wat je terugvindt in de boeken, magazines en bijbelstudies die Sestra uitgeeft. In het verlangen dat jij je, wat je ook leest, aangemoedigd voelt om je geloof meer uit te dragen en kleur te bekennen aan de wereld rondom je.

Tot Sestra!
Sestra is onderdeel van Royal Jongbloed. Royal Jongbloed is gevestigd in Heerenveen en bestaat uit een grafisch bedrijf, waar boeken en bijbels worden gedrukt en gebonden, en een uitgeversgroep, waar verschillende uitgeeffondsen van bijbels, (kinder)boeken en magazines en lesmethoden voor het onderwijs toe behoren. Naast het uitgeven en drukken van bijbels in vele soorten en maten voor klanten wereldwijd richt Royal Jongbloed zich ook op het vermarkten van Dwarsliggers en digitale concepten.