Een doosje bonbons

25 oktober, 2017

Ik hou van bonbonnetjes. Ik hou van hoe ze eruitzien, met al die mooie en verschillende friemeltjes erop. Maar ze moeten wel lekker zijn. Ze moeten gewoon naar chocola smaken, niet naar experimentele groene crème. En de THUIS is voor mij hetzelfde als een doosje (chocolade)bonbons: mooi om te zien én lekker!

Eigenlijk hoort dat niet, want toen de eerste ZOMER werd gemaakt werkte ik aan een soortgelijk magazine. Eentje waar ik als grafisch ontwerper heel hard aan had (mee)gewerkt. Toen ik stiekem in de boekhandel de twee magazines bekeek, heb ik heel hard gezucht. Want die ZOMER was toch ook wel erg leuk met al die oogstrelende pagina’s. Waarom had ik dat niet net zo gedaan? Al die mooie beelden inspireerden me en de inhoud was zo divers! Die artikelen… Ik begon in de winkel al te lezen.

Uiteindelijk heb ik de ZOMER in huis gehaald, want al bladerend in de winkel werd ik zo vrolijk van alles wat ik zag! De artikelen hadden diepgang, ik pikte hier en daar goede inzichten op, en ik smul¬de van de mooie illustraties, foto’s, de leuke DIY-projecten. O, en die binnenkijkjes in de huizen van andere mensen… Legaal gluren! Sindsdien ben ik toch een fan!

In de nieuwe THUIS wordt veel geschreven rondom sterke vrouwen. Maar gelukkig, het zijn verhalen die bemoedigen en inspireren in plaats van je klein in je stoel achter te laten. Want Gods kracht wordt zichtbaar in zwakheid en Zijn kracht is voor iedereen. Dus ook van mij valt wat te maken (met een beetje hulp van het bijgeleverde minidagboekje, Op zoek naar je kracht, van Sarianne van Dalen)!

Wat fijn dat het leven met Hem als een rode draad door het magazine heen loopt. Daar word ik blij van… en mijn vriendinnen ook, daar ben ik van overtuigd. Ik weet wel wat zij voor Sinterklaas krijgen.

Samen met een doosje bonbons!

Tekst: © Karin Tichelaar-Hiemstra

De nieuwe THUIS heeft als thema ‘sterke vrouwen’ en het nummer staat dan ook vol inspirerende interviews met sterke vrouwen. Maar je vindt erin ook praktische artikelen en Bijbelstudies over hoe je zelf stevig(er) in je schoenen kunt gaan staan. Als vrouwen mogen we elkaar daarin stimuleren! Verder veel lekker-lees-artikelen, een reisreportage uit Nieuw-Zeeland en lekkere recepten met echte Hollandse wintergroenten. En natuurlijk ook weer veel creatieve en ontspannende tips: laat je ziel boemelen met een leuk creatief project, een fijne wandeling of een mooi boek. Met een extra boekje met overdenkingen van Sarianne van Dalen en creatieve verwerkingen van Kris Bossenbroek.

Reacties

nieuwe reacties


Winactie Carrièremama
Winactie
Carrièremama