Zomertijd = reflectietijd

2 augustus, 2017

Herken jij het? De eerste week van de vakantie is nog wat onwennig en moet je echt bijtanken. De tweede week gaat het al wat makkelijker en komen je lichaam en geest tot rust. Je krijgt de gelegenheid om na te denken en er kunnen zomaar nieuwe inzichten komen bovendrijven!

Schrijven kan je net dat extra steuntje in de rug bieden. Het helpt je te focussen en te ontdekken wat er bij jou onder de oppervlakte leeft. Waar je in je dagelijks leven je hoofd er vooral bij moet houden (je afspraken niet vergeten, werkprestaties leveren, zorgen voor Jan en alleman), helpt schrijven om dichter bij je hart te komen.

De zomer is een mooie break zo halverwege het jaar. Een tussenstop om nog bij te sturen of een andere route te kiezen. Bij jezelf nagaan: waarom doe ik de dingen die ik doe, wat zijn mijn drijfveren? In een rustige en ontspannen setting kijken naar je dagelijks leven. Je voelt dan beter wat je graag anders zou zien. Opschrijven wat als eerste bij je opkomt, geeft vaak een schat aan inzichten.

Hartschrift en Hartstocht helpen je te reflecteren en te memoriseren. Om terug te blikken, te ontdekken waar je nu staat en te kijken waar je graag naartoe wilt. En dat allemaal op jouw eigen tempo. Beide boeken heb ik geschreven om jou te helpen jezelf en God beter te leren kennen. Met veel Bijbelteksten om je schrijvend te bezinnen en je stille tijd met God vorm te geven.

Coby Kremer geeft schrijfworkshops om je stille momenten met God te verdiepen en workshops en cursussen creatief (dagboek)schrijven. Daarnaast is ze auteur van Hartschrift, Hartstocht, Bijschrift en Onderweg met Jezus. Neem ook eens een kijkje op Coby’s site of volg haar op Facebook.

Reacties

nieuwe reacties


Badhanddoektas HELP, ik ben leesverslaafd!
Badhanddoektas
HELP, ik ben leesverslaafd!