[pro_ad_display_adzone id=”13113″]
Ben je op zoek naar bijbelstudies voor je vrouwengroep of vrouwenkring? Op deze pagina vind je verschillende opties.

 

 

LEVEN MET AANDACHT

Schenk aandacht aan alles wat waar is, alles wat edel is, alles wat rechtvaardig is, alles wat zuiver is, alles wat lieflijk is, alles wat eervol is, kortom, aan alles wat deugdzaam is en lof verdient‘, zegt Filippenzen 4:8. In een hectische wereld je blik gericht houden op de dingen die God waardevol vindt, is allesbehalve makkelijk. Maar tegelijk is het een prachtig avontuur.

Met deze bijbelstudie  ga je een week lang aan de slag met één woord uit Filippenzen 4:8. Elke dag is er een korte bijbeloverdenking met handvatten om de dag mee in te gaan. Iedere week kom je als groep bij elkaar (natuurlijk kun je dit ook aanpassen). Voor de groepsbijeenkomsten staat steeds een activiteit beschreven die de bijbelse thema’s handen en voeten geeft. Bijvoorbeeld een kledingruil, een moodboard maken of biddend bijbellezen. Er zijn overdenkingen voor 8 weken. Aangeraden wordt om negen avonden te plannen voor deze studie, zodat je één startavond hebt.

TIP: je kunt Sarianne ook boeken als spreekster, bijvoorbeeld voor een vrouwenochtend of -dag.

– 8 weken
– dagboek voor thuis
– groepsactiviteiten voor bijeenkomst

 

bijbelstudie Leven met aandacht
Leven met aandacht

Leven met aandacht
Sarianne van Dalen
9789491844690
€ 14,95

 

TIJD OM OP TE STAAN

Puur, echt en oprecht, de kernwoorden van de succesvolle tv-serie Transparant, hebben nu ook een plekje gevonden in het werkboek Tijd om op te staan.

Tijd om op te staan schudt je wakker en moedigt je aan om op te staan. Dit boek helpt je ontdekken dat je mag worden wie je bent, zoals God je van oorsprong heeft bedoeld. Als jij je roeping volgt, zal dat zichtbaar worden en maak je verschil.

Als groep kijk je eerst een inspirerende aflevering van Transparant (gratis te bekijken bij het boek). Vervolgens vind je in het boek verdieping, gespreksvragen en doe-opdrachten, die je helpen om de stof te verwerken en toe te passen.

– dertien weken
– onderwijs d.m.v. online video’s
– vragen en opdrachten voor bijeenkomst

 

Tijd om op te staan

Tijd om op te staan
Esther Vorsterman van Oijen
en Erica Duenk
9789491844720
€ 14,95

 

LEEF

Vraag jij je wel eens af wie je mag zijn als vrouw? Dan is LEEF een boek voor jou. LEEF is een thematisch werkboek, dat bestaat uit korte hoofdstukken. Je gaat zelf aan de slag met praktijkopdrachten, filmpjes, liedjes, vragen, ervaringsverhalen en nog veel meer. Zo leer je door Gods ogen naar jezelf kijken en ontdek je wat écht leven samen met Hem betekent.

Je kunt LEEF ook als groep doen, hiervoor is een speciale groepshandleiding gemaakt. In de handleiding wordt uitgelegd hoe je de groep het beste samenstelt, hoe je de bijeenkomsten het beste voorbereid, hoe je de deelnemers kunt begeleiden bij hun studie van het werkboek, en zelfs hoe je de afsluitende high tea kunt organiseren.

Er zijn tien avonden uitgewerkt met een inleiding, gespreksvragen en creatieve opdrachten. In tien weken werk je zo het hele boek door. Iedere avond wordt ingeleid door een videobijbelstudie van Marije van den Berg.

– 10 avonden
– uitgewerkte studie-avonden
– met creatieve opdrachten
– onderwijs d.m.v. online video’s

 

LEEF

LEEF – werkboek voor deelnemers
Marije van den Berg
9789491844119
€ 14,95

LEEF groepshandleiding

LEEF – groepshandleiding met videobijbelstudies
Marije van den Berg
9789491844379
€ 34,95

 

TRUE YOU TRAINING

Wat geloof ik echt en hoe zie ik dat terug in mijn leven? Je hebt het je vast weleens afgevraagd, en daarin ben je niet de enige. Veel vrouwen zijn op zoek naar God, een relatie met Hem, en zichzelf. De True You Training is er voor vrouwen die uitgedaagd willen worden om na te denken over hun leven, geloof en keuzes. In acht avonden bespreek je thema’s als: God is God, jij bent jij, pure vrijheid, mannen en relaties, emoties, gedachten en omstandigheden. De handleiding bevat alle praktische informatie voor trainsters om zelf een True You training te verzorgen. Ook krijg je hiermee toegang tot alle materialen voor trainsters: een online omgeving en voor iedere trainingsavond een filmpje van spreekster Nadine de Vos.

Voor iedere deelneemster is er een prachtig vormgegeven journal. Om waardevolle dingen een plekje te geven, of om later nog eens terug te lezen hoe God in je leven werkte. Bewaar en koester je mooiste momenten, bijbelteksten en ervaringen. Met memorisatiekaartjes en inspirerende quotes!

– 8 avonden
– uitgewerkte avonden
– onderwijs d.m.v. online video’s
– online omgeving voor trainsters

 

True You training

True You training – handleiding
Nadine de Vos – de Goede
9789491844744
€ 24,95

Journal

Journal – Zoek, ontdek en leef
Nadine de Vos – de Goede
9789491844751
€ 12,50

 

KINDEREN VAN HET LICHT

Ken jij de bijbelstudies van Beth Moore al? De studies vormen een combinatie van diepgaande studie voor thuis en onderwijs op video. De studies zijn verfrissend, diepgaand en bijbels. De nieuwste studie Kinderen van het licht behandelt de brieven aan de Tessalonicenzen vers voor vers. Deze brieven zijn een enorme bemoediging wanneer we in moeilijkheden zitten. Je omstandigheden zijn niet toevallig, Gods timing is perfect! De studie laat je zien dat je precies bent waar God je wil hebben.

Het werkboek gebruik je als deelnemer, om elke dag een bijbelstudie te doen. Met de handleiding kun je direct aan de slag met een groep. Je krijgt praktische tips voor het leiden van de avond en voor de organisatie van de studies. Ook bevat deze handleiding een toegangscode tot de online bijbelstudies. Deze kijk je met elkaar als groep.

Zie ook www.bethmoore.nl voor alle bijbelstudies, een kaart van alle studiegroepen en extra materialen.

– diepgaande bijbelstudie
– onderwijs d.m.v. online video’s
– elke dag een uitgebreide thuisstudie
– ruime keuze in onderwerpen
– ondersteuning bij het starten van een groep

 

 

Kinderen van het licht

Kinderen van het licht
– werkboek voor deelnemers
Beth Moore
9789491844799
€ 24,95

Kinderen van het licht

Kinderen van het licht
– handleiding voor groepsleiders
Beth Moore
9789491844805
€ 29,95