Vrouwen lopen voor vrouwen

8 mei, 2017

Kom in beweging tegen onrecht!

Wij geloven dat elke vrouw waardevol is. Dat elke vrouw recht heeft op de vrijheid om te genieten, te doen, te leven. Maar niet elke vrouw in Nederland heeft die vrijheid. Sommige zijn gebonden aan een verslaving. Anderen zijn verstrikt in het netwerk van de prostitutie. Voor deze vrouwen komen we letterlijk in beweging met Vrouwen lopen voor Vrouwen. Doe jij ook mee aan dit mooie initiatief?

Vrouwen lopen voor Vrouwen biedt wandelingen in de prachtige natuur, die worden afgesloten met een high tea of lunch. Ook vertelt een cliënte haar levensverhaal. Op elke locatie is een afwisselende route samengesteld, waarbij deelneemsters kunnen kiezen uit een afstand tussen de tien en twintig kilometer.

Wandeltochten in voorjaar én najaar

In 2017 staan de volgende tochten gepland:
• 20 mei: Maassluis
• 20 mei: Dordrecht (Biesbosch)
• 10 juni: Huizen (’t Gooi)
• 10 juni: Middelharnis
• 8 juli: Zwolle
• 2 september: Den Haag
16 september: Vlissingen

Ladiesrun in Dordrecht

Liever wat meer actie? Op 7 oktober kun je ook meedoen aan een Ladiesrun van 5 km of 10 km in Dordrecht.

Voor kwetsbare vrouwen

De opbrengst van de wandeltochten gaat naar de christelijke organisaties De Hoop, Terwille en Bright Fame. De Hoop vangt verslaafde moeders op, mét hun kind. De organisaties Terwille en Bright Fame helpen volwassen vrouwen en slachtoffers van loverboys om uit de prostitutie te stappen. Elle, oud-cliënte: “Inmiddels ben ik vrij van het juk dat mijn leven van kleins af aan beheerste. Ik ben echt onder de indruk van al die vrouwen, die lopen om anderen te helpen!”

Aanmelden

Aanmelden voor een tocht kan individueel of in teamverband via www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

Kom jij ook in beweging?

Reacties

nieuwe reacties


De hoofdprijs Code-rood-gevalletje
De hoofdprijs
Code-rood-gevalletje