Voor de liefste moeder

1 mei, 2017

Nog even en dan is het zover… Moederdag. De dag om de allerliefste moeders even in het zonnetje te zetten en in de watten te leggen. Om hen te verwennen. En hoe kun je dat beter dan met een boek?

Om die reden hebben wij even een mooi lijstje voor je gemaakt, zodat je niet zo lang hoeft te zoeken:

Lekker ontspannen in de natuur en om te reflecteren op het afgelopen jaar. In dit magazine vind je lekker-lees-artikelen over relaties, oude en nieuwe vrien dschappen en verder vriendschapskaartjes en veel DIY. Met extra boekje: het Sestra-30-dagen-zomerproject met leuke creatieve schrijf- en illustratieopdrachten!

———————————————————————————-

Bijbels dagboek voor vrouwen dat je aan de hand van Filippenzen 4:8 laat nadenken over waar je aandacht naar uit gaat. De korte Bijbelstudies bieden handvatten om de dag mee in te gaan en iedere week eindigt met een DIY waarmee je de Bijbelse thema’s handen en voeten kunt geven.

———————————————————————————-

Negentig creatieve schrijfopdrachten om te ontdekken wat voor jou van waarde is en dat in één dagboek. Zet jouw elke dag jouw gouden momenten op papier, want door op te schrijven wat je hart heeft verwarmd, oefen je jezelf in dankbaarheid.

———————————————————————————-

Kara is moeder van vier kinderen als ze ontdekt dat ze kanker heeft en niet lang meer zal leven. In dit boek vertelt ze haar verhaal: zonder gemakkelijke antwoorden, maar gericht op het ontvangen van vrede en genade. Ze richt zich telkens op God, Die altijd bij ons is, ook in lijden en in alledaagsheid, en Die zelfs onze pijn tot iets moois wil maken.

———————————————————————————-

Houd je van biblejournaling? Dan is dit kleurboek iets voor jou! Je vindt erin maar liefst 75 prachtig geïllustreerde psalmen. De illustraties zijn rijk gevarieerd en bevatten ook handlettering-quotes. Ook kun je zelf illustraties aftekenen, en je eigen tekeningen toevoegen.

———————————————————————————-

Prachtig inspiratieboek voor moeders. Aan de hand van Bijbelstudies en persoonlijke vragen vul je in hoe jij denkt over het moederschap. Wat wil je je kinderen meegeven? Wat is van blijvende waarde? Ga aan de slag met de praktische opdrachten en beleef waardevolle momenten met je man en het hele gezin.

———————————————————————————-

Ontdek Gods unieke plan met jouw leven! Door middel van Bijbelteksten, verwerkingsvragen en doe-opdrachten ga je op zoek naar wie je bent en hoe God je bedoeld heeft. Je wordt je bewust van je koninklijke identiteit en geïnspireerd om op te staan, voor Jezus te leven en te schitteren!

———————————————————————————-

Beleef de kerkdienst op een andere manier en zoek naar wat jou raakt tijdens deze ontmoeting met God: een zin, een lied, een Bijbeltekst. Bij elke dienst vind je ruimte voor een preeksamenvatting en kadertjes om op te schrijven voor wie je wilt bidden en wat je wilt achterlaten bij het kruis. Een verfrissende ervaring!

———————————————————————————-

Heb jij ook het verlangen om steeds meer over Gods Zoon te weten te komen? In dit bijzondere dagboek ga je 90 dagen op ontdekkingsreis met Jezus en word je aangespoord om iedere dag aan de voeten van Jezus te gaan zitten en om Hem steeds beter te leren kennen.

Fijne Moederdag!

Reacties

nieuwe reacties


Wie ben ik? Genoeg is goed
Wie ben ik?
Genoeg is goed